Mida tasuks seksi ja suhete kohta 20ndates eluaastates õppida?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Seksi plussid ja miinused pole just teema, mida koolis lisaks korrutustabelile või tähestikule õpetatakse. Seksi ja suhete kohta õpitakse läbi kogemuste.

Ja millal oleks seda parem aega teha kui mitte 20ndates eluaastates? Kooliaeg on läbi saanud ja pereelu pole veel alanud, seega tuleks proovida uusi asju ja end ning oma keha paremini tundma õppida, kirjutab YourTango.

Mida tasuks selles eas seksi ja romantiliste suhete kohta õppida?

Iha ei ole armastus

Kui sageli oled arvanud, et kui sul on kellegagi hea keemia, siis oled kohe temasse armunud? Peaaegu kõik inimesed on kogenud «iha esimesest silmapilgust». Iha põhineb loomalikele instinktidele ja keemiale. Kaaslast tundma õppides võib aga selguda, et mees on täielik tola ega oska üldse armatseda. Seega ära aja loomalikke instinkte segamini suurte tunnetega.

Ära eelda midagi

Kui lähed voodisse mehega, kes pole sinusse veel armunud, siis võid arvata, et olete pärast seksi kohe monogaamses suhtes. Paljud haritud ja seksikad naised arvavad just nii. Emad on meile aga õpetanud, et seksida tasuks vaid siis, kui olete armunud, või veelgi parem, abielus.

Aga seks ei tähenda armastust. Ega sedagi, et mehel on silmi vaid sinu jaoks. Kuni selle hetkeni, mil mees vaid sinule pühendub ning olete tõsiselt rääkinud sellest, et kumbki ei käiks kohtamas enam teistega, ei tohiks sina ega tema eeldada, et olete monogaamses suhtes. Sa ju ei tea, mis mehe peas toimub, seega ära eelda midagi enne, kui te pole sellest omavahel rääkinud.

Ära räägi oma eelnevatest partneritest

Võib-olla oli selleks mõni kuulus laulja või näitleja, aga su uus partner ei taha sind ette kujutada mõne teise mehega. Ta ei taha mõelda sellele, et sa võib-olla võrdled tema peenist oma eelmine partneri peenisega või võrdled oma praeguse kaaslase sissetulekut eelmise omaga.

Usalda oma sisetunnet

Pole tähtis, kui armas on see uus kutt, keda sa sushibaaris kohtasid, kui ta ületab sinu isikliku ruumi piiri ja sa tunned end ebamugavalt, siis usalda ennast.

Sinu tunded on sulle teejuhiks ja ka kaitseingliks. Mõnikord on raske oma sisehäält kuulata, eriti kui oled baaris mõned kokteilid joonud. Aga ürita siiski oma sisetunnet järgida! Sisetunne on igal inimesel kindlal põhjusel. Kui sa ei usalda meest, kellega äsja tutvusid, siis ära anna talle oma telefoninumbrit ega muid kontakte.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles