USA kaubanduskett alustas kirstude müümist

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nüüdsest saavad ameeriklased kirste kaubandusketi Wal-Mart poodidest osta
Nüüdsest saavad ameeriklased kirste kaubandusketi Wal-Mart poodidest osta Foto: AFP / Scanpix
USA üks suuremaid toidu- ja tarbekaupadega äritsevaid poekette Wal-Mart hakkas oma veebilehel kirste müüma.

Valida saab 14 erineva mudeli vahel ning puusärkide hinnad on madalamad kui nii mõneski matusebüroos, kirjutab Digitalspy.

Näiteks maksab terasest kirst nimega «Dad Remembered» 895 dollarit ehk umbes 9500 krooni. Kõige kallima mudeli «Sienna Bronze» eest tuleb välja käia 2899 dollarit ehk ligi 31 000 krooni.

Lisaks kirstudele tuli internetipoodi müügile ka valik urne. Tellitud kaubad toimetatakse kohale 48 tunni jooksul pärast tasumist

USA matusebüroode juhtide liidu president Pat Lynch ütles uudist kommenteerides, et Wal-Marti pakutavad kirstud pole matusebüroodes müüdavatest oluliselt odavamad. Ta lisas, et kaubandusketist kirstu ostes jäävad inimesed ilma isiklikust lähenemisest, mida matusebüroodes pakutakse.

«Minu kui 40 aastat matusebüroo juhi ametit pidanud inimese jaoks pole küsimustki selles, et kõige olulisem element on inimlik kontakt,» ütles Lynch.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles