Anu Saagim müttas jahus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Anu Saagim on olnud alles mõned päevad peatoimetaja tööst eemal, kuid meeltes on ta veel töölainel. Kolmanda päeva hommikul hakkas ta Suure Venna majas rääkima oma tööst ning kui õnnelik ta selle pärast on.

«Kui olin tööl ajakirjas Just!, siis ma tundsin vahel ennast hingeliselt haigena, kuna pidin kirjutama tekste kuulsustest ning nende pahupoolest,» lausus Elu24 peatoimetaja Saagim.

«Saades pakkumise Postimehest, olin tõsiselt õnnelik. Elu24 on selline leht, kus ei toimu kellelegi ärapanemist. Pigem teeme lugusid, mida lugejad soovivad ja meile ise saadavad. Kajastame Eesti elu 24 tundi ööpäevas. Loomulikult on meie lehel ka paparatsopilte, mida meile saadetakse, kuid Justiga võrreldes oleme me palju leebemad,» jätkas ta.

Samas tunnistas Anu, et on õnnelik, et tal on selline töö. Hoolimata sellest, et ta on tööl 24 tundi ööpäevas ning Suure Venna majja minek on tema jaoks puhkus.

Pärast hommkust vestlust üllatati Anu ja teisi osalejad ka külalisega. Nimelt said saates osalejad juhendaja õpetussõnade järgi tutvuda uue nn treeninguaparaadiga, mis jääb Suure Venna maja elanikele kasutamiseks kogu hooaja jooksul.

Saagim oli selle üle väga õnnelik, kuid esimesel päeval jäi see tema poolt puutumata. Ta jätkas juba eelmise päeval tuttavaks saanud kõnni ja jooksuga, millele lisandusid ka mõned uued harjutused.

Anu on tunnistanud, et tavaelus tal spordi jaoks nii palju aega ja tahtmist ei ole kui nüüd Suure Venna majas elades.

Pärastlõunast kaunist päikest siseõues nautides jõudsid saates osalejad ka homoteemani. Anu, Susanna Indren, Johanna Salminen, Aleks Vehkala ja Kai Merilä rääkisid sel teemal pikalt ja laialt, alustades homomeeste ja heteronaiste suhetest ja lõpetades lapsendamisega.

Saagim tunnistas, et tal on palju häid homosõpru ning nii mõnegagi neist võiks ta minna voodisse. Lisades, et heteromehed võiksid võtta homomeestedest eeskuju ning nii mõndagi õppida, et aru aada, mis tõmbab naisi homode poole.

See, kas Anu on samasoolisega voodit jaganud, jäi vastuseta.

Mis aga puutub homode lapsendamisse, siis naised ei saanud aru, miks neile seda ei lubata, kui lastekodudes on nii palju lapsi, kes ootaks kodu, kus neist hoolitakse ja neid armastatakse.

Eilse päeva ülesandeks said kaheteistkümnest kümme osalejat heategevusülesande. Nimelt pidid nad jahu seest, käed raudus, ujumismüts peas ja kaitseprillid ees, leidma viie minuti jooksul igaüks sildi, mille küljes oli sajaeurone. Iga leitud sildi pealt said nad oma heateguvuspotti sada eurot. Leiti üles kaheksa silti ning Anu oli nende õnnelike seas, kes sai anda oma panuse heategevuseks.

Heategevuspotisumma saab Suure Venna hooaja võitja ise anda sellele, kellele ta soovib. Olgu selleks üritus või organisatsioon, mis tegeleb teiste aitamisega.

Lisaks said nad Suurelt Vennalt ka õhtuks alkoholi lisapreemiana.

Hilisõhtul toimus majas Frederiku ja Anu vestlus naistest ja meestest. Mees uuris skandaalitarilt, kas Eesti naised valivad mehe raha või välimuse järgi.

Saagim tunnistas ausalt, et eelkõige mängib rolli raha. «Kuid ma ütlen alati nii, et ajud on seksikad,» jätkas ta.

Täna on reede, mis tähendab Suure Venna majas pidu. Elu24 hoiab oma lugejaid kursis seal toimuvaga. Püsi meiega!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles