Mootorrattur trikitas mõisas

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mootorrattur trikitas mõisas
Mootorrattur trikitas mõisas Foto: Reuters / Scanpix

Youtube`is on saanud suure menu osaliseks video, mis näitab ühte mootorratturit 17. sajandist pärinevas Briti mõisas trikke tegemas.

Motoentusiastist mõisaomanik Lord March avas oma Lääne-Wessexis asuva Goodwood House´i mõisa uksed nelja minuti pikkuse filmi tegemiseks, kirjutab Daily Mail.

Mõisaomanik lasi motosportlasel Dougie Lampkinil sõita läbi mitmete ruumide.

Näiteks läbi eeshalli ja muusikatoa, kus on majaomanikku näha raamatut lugemas ja kus Lampkin tõstab mootorratta esiratta diivanile.

Edasi kihutab motosportlane mööda suurest klaverist, suundub raamatukogutuppa ning lõpuks aeda.

Pärast mitmeid trikke murul ja värskes õhus suundub rattur majja tagasi ning sõidab trepist üles teisele korrusele. Seal üllatab ta magamistoas olevat naist.

Järgmisena on Hispaania päritolu mootorratast näha Lord Marchi kabinetis ning peaaegu magamistuppa sisse sõitmas.

Sõidu kõrgpunktiks on koht, kus mootorrattur kitsast keerdtrepist üles sõidab ja kus teener pakub talle klaasi külma šampust.

See video on mõeldud reklaamimaks juulis Goodwood House´i valdustes toimuvat mootorrattafestivali.

Lampkini arvates näitas ta oma etteastega, et hinnalistest esemetest täis majas on võimalik mootorrattaga sõita, ilma et midagi ära lõhutaks.

Goodwoodi festivali pressiesindaja Janet Bradley sõnul pole ühtegi trikki kasutatud, vaid kõik on nii, nagu see aset leidis.

Videod vaata siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles