Selgus esimese finaalsaate koosseis!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Eesti otsib superstaari" saatejuhid Ithaka Maria ja Tanel Padar
"Eesti otsib superstaari" saatejuhid Ithaka Maria ja Tanel Padar Foto: TV3

Pühapäevases «Eesti otsib superstaari» stuudiovoorus võistlesid nelja finaalikoha pärast kaheksa meeslauljat.

Televaatajate hääletuse tulemusena said edasi Marten Kuningas, Ott Lepland, Andrei Ozdoba ja Jaanus Saago.

Eelmises saates saatsid kohtunikud otse finaali Anis Arumetsa.

Tüdrukute lippu hoiavad finaalisaateskõrgel Kene Vernik, Getter Jaani, Eliisa Kõiv, Anne Arrak ja Birgit Varjun.

Võistlejad ja kohtunike kommentaarid:

Mick Pedaja (16) valis Trafficu loo «Üksikud hinged». Jüri Makarovil polnud laulmise koha pealt midagi halba öelda, kuid ta soovitas silmad lahti hoida. «Mina olen alati seda pooldanud, et Eestimaal lauldakse eesti keeles,» sõnas Maarja-Liis Ilus. «Oleks võinud rohkem mõelda tekstile ja sellele vastavalt natuke varieerida salme,» lisas Maarja. «Sul on ees suur tulevik, aga praegu mõjud natuke naiivsena,» arvas Rein Rannap.

Ott Lepland (22) esitas Eric Carmeni ballaadi «All By Myself». «Sinu lauluoskus on nii suurepärane, et pabistamine on liiast,» märkis Maarja. «Laul oli hästi valitud, said näidata erinevaid meeleolusid ja laulda madalalt ja kõrgelt. Arvan, et ebaõnnestunud kõrged noodid ei saa sulle takistuseks,» rääkis Rein. Jüri arvates on Oti hääles väga tore krõbin.

Andrei Ozdoba (23) laulis Robbie Williamsi loo «Angels». «Mulle endiselt meeldib sinu naeratav, positiivne olek. Mõjud loomulikult ja veenvalt,» kiitis Rein. «Mulle meeldib ka see helk silmis. See on väga harva, kui noorel inimesel on see helk, mida tulevikus võib laval vaja minna,» ütles Jüri. Maarja nautis tema tänast esinemist rohkem kui neljapäevast.

Beno Kudrin (19) valis Jeff Buckley loo «Hallelujah». «Sul on väga huvitav tämber - ootasin kogu aeg, et sa hakkad mööda laulma, aga seda ei juhtunud,» imestas Jüri. Maarja oli endiselt vaimustuses Beno häälest ja tema hinnangul tuli tänane esitus suurepäraselt välja. «Sinus oli midagi ebalevat, aga kui teed midagi omapärast, ei tohi seal seda grammigi olla,» arvas Rein.

Jaanus Saago (19) võttis ette Michael Jacksoni hittloo «Billie Jean». Jaanus täitis seekord kõik Maarja ootused. «Suurepärane, täielik vaimustus. Suurepärane koostöö klaveriga. Minu poolest finaali,» tunnustas Rein. «Huvitav versioon «Billie Jeanist». Mulle tundub, et ballaad pole sinu žanr, võibolla, kui oleksid midagi tempokamat teinud, oleks veel huvitavam olnud,» arvas Jüri.

Karel Tallermaa (22) esitas Jamiroquai loo «Love Foolosophy». «Sa täitsa üllatasid mind selle etteastega,» ütles Rein ja lisas, et varem pole Karel tema lemmikute hulgas olnud. «Seda oli näha, et see laul meeldib sulle endale väga. Laulsid kellelegi, aga see tuli välja alles lõpu you's,» kommenteeris Jüri. Maarja hinnangul ei pingutanud ta üle ja mõjus nagu särav ja positiivne artist.

Keito Kaljulaid (17) esitas Eric Claptoni laulu «Tears In Heaven». «Sa laulsid natukene mööda. Võibolla see lugu polnud ka sinu jaoks. Aga kui sa laulad silmad kinni enesele, siis meie ei saa sellest midagi,» kritiseeris Jüri. Maarja hinnangul on Keito hääles tohutult jõudu ja ta soovis, et laulja olemus ka toetaks seda. Reinu arvates mõjus negatiivselt kogemuste puudus.

Marten Kuningas (23) valis Spandau Ballet' laulu «Gold». «Mina õudselt tahaksin, et sina oleksid üks nendest neljast, kes edasi saab. Võibolla televaatajale mõjud natuke hullult, aga minule täiesti meeldib sinu hullumeelsus,» ütles Maarja. «Sina oled olnud üks meie kindlamaid lemmikuid ja kaalusime eelmises saates ka sinu otse finaali saatmist. Sa oled lavale sündinud!» hõiskas Rein. Jürile meeldis esitus samuti.

Kellele andsid sina hääle?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles