Ilmatüdruk Grete: mul pole olnud ühtegi üheöösuhet

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Grete Klein - Reporteri ilmatüdruk
Grete Klein - Reporteri ilmatüdruk Foto: Kanal 2
Saate «Reporter» ilmatüdruk Grete Klein pihtis Buduaarile teemal -  suhted ning armastus. Mida pöörast on neiu armununa korda saatnud, mida tähendab tema jaoks armastus ning mida peab oluliseks suhetes? Samuti tunnistas tüdruk, et ei harrasta üheöösuhteid.

«Minu jaoks on armastus miski, mis ei teki esimesest pilgust, see kujuneb välja aja jooksul. Armastus on nagu hea kompott, mis koosneb paljudest asjadest -  tunnetest, mis ajapikku tekivad ja süvenevad,» räägib neiu.

Samuti ütleb Grete kindlameelselt, et ilma truuduseta ning üksteise usaldamiseta ei jõua ükski suhe kaugele.  «Truudus ning usaldus on vastastikuse austuse märgiks. Kui puudub truudus, ei ole ka sajaprotsendilist usaldust,» leiab ta.

Kas oled armudes saatnud korda pööraseid tegusid?

Ma ei pea selliste asjade jaoks isegi armunud olema. Pööraste tegudega saan ma kogu aeg hakkama, minu puhul ei pea selleks tingimata armunud olema.

Kuidas suhtud sellesse, kui kolleeg hakkab liigselt tähelepanu osutama ning mida oled selle vältimiseks ette võtnud?

Seda on juhtunud küll, nimelt olen ma väga rõõmsameelne ja sõbralik inimene, kuid paraku kiputakse sellest liialt ennatlikke järeldusi tegema. Selliste juhtumite vältimiseks olen oma otsekohesust kasutanud ning kolleegile, kes liigselt ligi tükib, koha kätte näidanud.

Kas Sul on olnud üheöösuhet?

Ausalt öeldes ei ole mul üheöösuhete kohta mingit arvamust, kuna ei ole olnud ühtegi. Mul on sääraste asjade jaoks liiga kõrged ideaalid, omad reeglid, millest kinni pean. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles