Tanel Leoki võistlusärk müüdi 8000 krooniga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Leok ja perekond Lutsokert
Tanel Leok ja perekond Lutsokert Foto: Red Bull Eesti

Eile õhtul läks krossisõitja Tanel Leoki võistlussärk ETV Ringvaate otsesaates heategevusoksjonile ning saate lõpuks kerkis hind 8000 kroonini.

Särk müüdi oksjonil heategevuslikul eesmärgil ning sellega reklaamiti pühapäeval Kose-Risti krossirajal toimuvale Tanel Leok & sõbrad heategevusüritust.

Särgi ostis perekond Lutsokert, kellele Tanel isiklikult pärast otsesaadet särgi koju kätte viis. Riina ja Markus Lutsokert tahavad aidata õnnetuses liikumisvõime kaotanud lapsi ning kannustada noori sporti tegema.

Võistlussärk osteti noorele perepojale, kes ka ise aktiivselt spordiga tegeleb. Pühapäeval lubas perekond Kose-Ristile Taneli kiivri jahile tulla.

Pühapäeval tulevad Kose-Ristil oksjonile Sebastian Vetteli autogrammiga F1 vormelitükk, maailmakuulsa krossisõitja Stefan Evertsi sõiduvorm, Tanel Leoki võistluskiiver, saapad jms. Üritus on suunatud heategevusele ja kogutud tulu läheb õnnetuses liikumisvõime kaotanud lastele.

Eestis toimub selline heategevuskross esimest korda. Mõte ürituse korraldamiseks tuli Belgiast, kus sellist üritust korraldab juba mitmendat aastat 10-kordne maailmameister Stefan Everts.

Lisaks oksjonile lubavad korraldajad põnevat ja tegusat krossipäeva, kus tutvustatakse erinevaid sõidustiile ning trikke. Seda kõik Eesti parimate krossisõitjate Tanel Leoki ja Gert Krestinovi eestvedamisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles