Romet Mihkels: Uued noored võivad meile igal ajal tulla

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Romet Mihkels.
Romet Mihkels. Foto: Urmas Luik
Kergejõustikutreener Romet Mihkels, kus kodulinna spordikooli kergejõustikutreenerite kasvandikud praegu treenivad?

Kui ilm vähegi lubab, harjutavad jooksjad ja hüppajad Rannapargis. Tõukajad ja heitjad on Hansagümnaasiumi halli kolinud, sest neil puuduvad võimalused väljas treenida. Külmade ilmade saabumisega hakkame kõik kasutama kergejõustikuhalli.



Meie treeninguajad on viiel päeval nädalas 15-19.



Kuidas hall teie vajadusi rahuldab?


Seni oleme päris kenasti hakkama saanud. Oli kuulda, et jalgpallitreenerid tahavad sel sügisel rohkem treeningtunde saada, sel juhul võib meil kitsaks minna.



Kuigi spordikooli õppeaasta on alanud, võtame heal meelel vastu uusi noori. Paras aeg on alustada seitsme-kaheksa-aastaselt, kuid proovima võiva tulla ka vanemad poisid ja tüdrukud. Elu on näidanud, et juba paari treeninguga saab lapsele selgeks, kas kergejõustik sobib talle.



Mis koolidest on kõige rohkem trennilapsi?


Veidi kummaline on, et hansahall ei meelita eriti Hansagümnaasiumi õpilasi treenima. Väga palju on meie gruppides Ülejõe ja ühisgümnaasiumi ning Vanalinna põhikooli õpilasi.



Lõppenud kergejõustikuhooajal teenisid Pärnu Altiuse sportlased talvistel Eesti klubide karikavõistlustel esikoha, tegite puhta töö noorte konkurentsis ja võitsite Belgias Euroopa klubide C-grupis esikoha. Kas võib tehtud tööle panna hindeks viis pluss?


Kas just viis pluss, aga seda tuleb tunnistada küll, et nii head hooaega mina ei mäleta. Kõige rohkem rõõmustab, et paljud meie noored sportlased tegid suure arenguhüppe. Väga võimsalt tõusis omaealiste tippu Koidula gümnaasiumis õppiv Rain Kask, kes viis kaugushüppe isikliku rekordi 7.22ni ja hüppas kolmikut stabiilselt üle 15 meetri.



Rain on äärmiselt töökas sportlane, tal jätkub tahet hullult vaeva näha, et oma eesmärke saavutada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles