Purjus Hasselhoff ründas talle appi tulnud arsti

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David Hasselhoff
David Hasselhoff Foto: Buzzfoto / Scanpix

Näitleja David Hasselhoff sattus nädala alguses ühte Suurbritannia võõrutuskliinikusse ravile pärast seda, kui oli joomatsükli käigus ühele arstile kallale tunginud.

«Rannavalve» staar oli väidetavalt oma Londoni St. Martins Lane – nimelise hotelli sviidis juba mitu päeva joonud ning mehe murelik assistent otsustas talle arsti kutsuda ning Hasselhoff, kes oli seetõttu maruvihane, lõi kogemata teda üle vaatama tulnud arsti, vahendab WENN.

«Davidiga on väga raske toime tulla, kui ta joob. Ta muutub tihti väga emotsionaalseks ja agressiivseks. Antud juhul jõi ta ennast nii purju, et märgas oma hotellivoodi ja rikkus kaks madratsit – ta hakkab töötajatele juba parajat peavalu valmistama,» ütles lähedalseisev isik.

«Tema assistent Joe Townley oli nii mures, et kutsus talle arsti. David oli maruvihane ja tahtis talle virutada, aga tabas kogemata arsti.»

Seejärel tellis arst talle kiirabi ja Hasselhoff viidi Capio Nightingale – nimelisse psühhiaatria erakliinikusse, kus ta pidi veetma kaks päeva, enne kui tal neljapäeval sealt lahkuda lubati.

Sel aastal on Hasselhoff juba kahel korral võõrutusravile sattunud, mõlemal juhul on põhjuseks väidetavalt olnud alkoholimürgitus.

 


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles