Piltuudis: tutvustame uusi parkimisreegleid

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Europark õpetab parkima.
Europark õpetab parkima. Foto: Karli Saul

Ülemiste City Europargi poolt opereeritavas parklas on silt, mis kehtestab selles parklas nõutavad parkimisreeglid.


Erilist huvi on parkijates äratanud nõue, mille kohaselt ei tohi parkides olla rattad auto all. «Sõiduk tuleb parkida maha märgitud joonte vahele selliselt, et sõiduki rattad ei asetseks joone peal ega sõiduki all.»

Europargi esindaja Mehis Passi sõnul on Ülemiste City parkla silt ainulaadne Eestis ja seegi läheb lähema nädala jooksul väljavahetamisele. Europargi tegevjuht Karol Kovanen lisas, et peatselt tuleb nimetatud parklasse uus teenus. Eriväljaõppe saanud teenindajad võtavad parkima saabunud autol rattad alt ära ja panevad siis, kui autojuht on parkimise lõpetanud, taas alla. Nii ei pea parkija ise käsi määrima.

Kodanikud parkijad, kiirustage! 

Hea lugeja! Kas sina tead, kuidas saab nii parkida, et sõiduki rattad ei asetseks sõiduki all?

Õpeta seda parkimisviisi ka teistele. Veel parem, kui sul on sellisest parkimisviisist foto. Saada see aadressil toimetus@elu24.ee märgusõnaga «parkimine», riputame selle teistelegi õpetuseks üles.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles