Tööohutuse järele valvaja sai kontoris redelil ronides viga

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnus asuva Lääne tööinspektsiooni juht Üllar Kallas.
Pärnus asuva Lääne tööinspektsiooni juht Üllar Kallas. Foto: HENN SOODLA/PRNPM/EMF

Pärnus tööinspektsiooni Lääne inspektsiooni kontoris juhtus kurioosne õnnetus: tööohutuse järele valvava asutuse juhataja Üllar Kallas isiklikult käntsas kontoris redeli pealt alla ja sai nii rängalt vigastada, et kiirabi viis ta mitmeks päevaks haiglasse.


Tööinspektsiooni Lääne inspektsioonis Pärnus Esplanaadi tänaval juhtus eelmisel reedel raske, aga samal ajal kurioosne õnnetus. Ligi kolmandikus Eestis tööohutuse eest vastutava asutuse juhataja Üllar Kallas turnis kontorisisustust kolides redelil ja astus selle mõnekümne sentimeetri kõrgusel olevalt alumiselt astmelt nii õnnetult maha, et sai vigastada,

vahendas Õhtuleht.


Kolleegid kutsusid kiirabi ja Kallas viidi haiglasse. Vigastus osutus niivõrd raskeks, et inspektsiooni juhataja jäeti mitmeks päevaks haiglaravile. Koju lubasid arstid ta alles esmaspäeval.



„Midagi erilist ei olnud. Lihtsalt ühe kontori kolimise käigus astusin õnnetult treppredelist alla,“ jäi Kallas õnnetuse kommenteerimisel tagasihoidlikuks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles