Robbie Williams läks koos Take Thatiga stuudiosse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robbie Williams
Robbie Williams Foto: WENN.com

Popstaar Robbie Williams andis alust kuuldustele, mille kohaselt liitub ta peatselt taas ansambliga Take That pärast seda, kui liitus oma endiste bändikaaslastega nädalavahetusel New Yorgis toimunud stuudiosessioonil.

Williams lahkus ansamblist 1995. aastal ning bänd läks lõpuks selle tulemusena aasta hiljem laiali, ent naasis üliedukalt 2006. aastal taas kontserdilavadele ja edetabelite tippu ning bändi on alates sellest ajast saatnud kuuldused Williamsi tagasitulekust, vahendab WENN.

 

Nüüd tundub, et kvartetist saab peatselt taas kvintett, kuna laupäeval osales Robbie Williams New Yorgis, Jimi Hendrixi asutatud Electric Lady stuudios toimunud sessioonil ning andis oma panuse uute lugude kirjutamisele.

«Ta on koos Take Thatiga jälle stuudios ja nad kirjutavad koos uut muusikat. Robbie ei tahaks esitada neid vanu Take Thati lugusid, mille tegemisel tal mingit osa polnud. Nad teevad uued lood valmis ja siis astub Robbie koos teistega taas lavale,» ütles lähedalseisev isik ajalehele Daily Mirror.

«Nende arvates oli New York parim koht taas kokku saamiseks ja lugude kirjutamiseks ilma liigse tähelepanu äratamiseta. Nad ei ole veel kaugeltki valmis lugusid salvestama, tegu oli lugude kirjutamise sessiooniga, et näha, kuidas see välja tuleb.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles