De Niro, Nicholson ja Hoffman keeldusid Alleni filmidest

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Woody Allen
Woody Allen Foto: Reuters / Scanpix
Legendaarsed näitlejad Robert De Niro, Jack Nicholson ja Dustin Hoffman on keeldunud lavastaja Woody Alleni filmides osalemast, kuna Oscarivõitjast režissöör ei suuda neile piisavalt suurt honorari maksta.

Alleni sõnul ütlesid kuulsad näitlejad talle ära, kuna tema pakutav palk oli liiga väike võrreldes hiiglaslike summadega, mida näitlejad teistes filmides teenivad, kirjutab Femalefirst.

«On piisavalt palju näitlejaid ja näitlejannasid, kes on kõigepealt öelnud, et tahavad väga minuga töötada ja on valmis kõike tegema, kuid hiljem otsustanud, et nad pole vabad ega saa töötada selle raha eest, mida mina pakun, kuna neile pakutakse teiste filmide eest kaks või viis miljonit naela (39 või 97 miljonit krooni) ja neil on seda raha vaja,» selgitas Allen.

«Filmi «Deconstructing Harry» püüdsin ma De Nirot, Hoffmani ja Elliot Gouldi saada,» meenutas Allen luhtunud katseid oma filmidesse suuri staare meelitada.

Lavastaja lisas, et talle on ära öelnud ka Tom Hanks ja Jack Nicholson, kes keeldusid osalemast filmis «The Curse Of The Jade Scorpion».

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles