Spice Girls taasühineb teist korda?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Spice Girls
Spice Girls Foto: AFP / Scanpix

Popstaar Geri Haliwell jahmatas Spice Girlsi fänne sellega, et ütles kogemata välja, et ansambel plaanib teist korda taasühineda.

Ansambel läks esimest korda laiali 1998. aastal pärast seda, kui Halliwell ansamblist lahkus ning taasühines 2007. aasta lõpul suurejoonelise maailmaturnee tarvis, vahendab WENN.

Möödunud nädalal nähti viisku nelja liiget - Halliwelli, Emma Buntonit, Melanie Chisholmi ja Melanie Browni üheskoos Londonis pidutsemas ning sellest ajast peale on ringlema hakanud kuuldused, mille kohaselt hakkavad kunagised bändikaaslased peatselt taas koos töötama.

Kõik neli olid ka ansambli viienda liikme, Victoria Beckhamiga tekstisõnumite teel peoõhtu käigus ühenduses ning Halliwell vihjas hiljutises intervjuus, et ansambel plaanib kolmandat korda lavale naasta.

«Me oleme eelkõige sõbrad. Ilmselgelt on karjäär ja muusika läbi selle sõpruse arenenud. Me räägime alati loomingualastest plaanidest. Ma ütlen ausalt – me kogume praegu infot võimaliku taasühinemise kohta, aga ma ei taha arengujärgus plaanist veel praegu rääkida,» ütles Halliwell.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles