Täna esitleb MTV «Kuulsuste edetabelis» oma lemmikvideoid punkbänd Chungin & The Strap-On Faggots

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Chungin & The Strap-On Faggots esinemas Tallinn Music Weeeki raames üritusel «MTV presents» klubis Hollywood
Chungin & The Strap-On Faggots esinemas Tallinn Music Weeeki raames üritusel «MTV presents» klubis Hollywood Foto: Jelena Rudi

Täna, kolmapäeval, 9. septembril kell 22:00 esitlevad MTV «Kuulsuste edetabelis» oma lemmikvideoid punkbändi Chungin & The Strap-On Faggots liikmed Chungin, Eerik, Kyberkaru, Urb ja Mr. J.


Möödunud nädalal omanimelise debüütalbumi üllitanud ja koos Popidiotiga MTV EMA parima Balti artisti auhinnale* nomineeritud postmodernistlik punkbänd sisenes MTV vaataja teadvusse tänavu märtsis oma no-budget videoga loole «Zen Jahre Alt», millel õnnestus üldsuse üllatuseks rünnata ka «ZEN MTV Balti TOP 20» ja «World Chart Express» hitiparaade.

Ka tänases «Kuulsuste edetabelis» eiravad «sträpakad» MTV kultussaates hoolega juurutatud esitluslaadi, tutvustades oma lemmikvideoid mitte tavapäraste heietuste, vaid temaatiliste sketšide abil.

«Pärast eelmiste edetabelisaadete vaatamist tekkis meis kollektiivne montyphytonlik kiusatus rubriigist «ja nüüd midagi täiesti erinevat»,» kommenteeris bänd tuttava ja turvalise saateformaadi väänamist.

Bändi poolt MTV fondist valitud kümne loo seas näeb muuhulgas nii punk-, ska- kui reiviklassikat kogu maailmast kui paari «Eesti šefima punkbändi» videot.

Chungin & The Strap-On Faggotsi «Kuulsuste edetabeli» esmaesitlus täna, 9. septembril kell 22:00, kordused reedel, 11. septembril 00:00 ja kolmapäeval, 15. septembril kell 01:00.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles