Matthew Perry «Sõprade» lõpu üle ei kurvastanud

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Matthew Perry
Matthew Perry Foto: AP / Scanpix
Näitleja Matthew Perry tunnistas, et oli talle laiema kuulsuse toonud telesarja «Sõbrad» lõppedes pigem põnevil kui endast väljas.

Sarjas Chandler Bingi mänginud Perry kinnitab, et ajakirjanduses ilmunud lood sarja viimastel päevadel võtteplatsil valitsenud süngest meeleolust olid liialdatud, teatab Digitaspy.

«Sellest, kui kurvad me kõik viimaseid osi filmides olime olime, kirjutati nii palju, et avalikkuse arvates sai igaüks meist närvivapustuse,» ütles Perry.

«Jah, «Sõprade» lõppemine oli kurb hetk, aga sa ärkad ja mõistad, et see on ühe su elu uskumatult eduka peatüki lõpp,» jätkas Perry. «Sa hakkad millegi uue suunas edasi liikumise ja oled oma elu muutmise suhtes põnevil.»

Seni eelkõige koomikuna tuntud Perry astub oma uusimas filmis «Numb» üles depressiooni käes kannatava kirjanikuna.

«See tegelaskuju lukustas end nädalateks oma majja,» sõnas Perry. «Olen seda minevikus teinud ja leidsin, et minu jaoks oleks see roll suurepärane võimalus midagi erinevat teha.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles