Doherty saatis Winehouse’i abikaasale otsekohese kirja

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pete Doherty
Pete Doherty Foto: WENN
Väidetavalt kirjutas muusik Pete Doherty oma sõbranna Amy Winehouse’i vangis istuvale abikaasale kirja, milles palub tal Amy maha jätta ning räägib enda ja lauljatari ühisest minevikust.

Kuuldavasti kirjutas Doherty Londonis Pentonville’i vanglas viibivale Blake Fielder-Civilile, et too peaks Winehouse’il minna laskma, kuna tema oleks lauljatarile sobivam mees, kirjutab Femalefirst.

«Pete kirjutas Blake’ile ja ütles talle ilustamata, et Blake peaks õige sammu astuma. Kui ta Amy’t armastab, peaks ta tal minna laskma,» sõnas allikas.

Sarnaselt Winehouse’ile narkosõltuvuses vaevlev Doherty kirjutas ka, et nelja aasta eest sai ta ühes Briti telesaates Winehouse’iga tuttavaks ja palus hiljem tema kätt.

Doherty jätkas, et võttis Winehouse’i oma tiiva alla ning usub, et neist võinuks õnnelik paar saada, kui Blake poleks vahele seganud.

«Pete seletas Blake’ile saadetud kirjas, et kui ta oleks toona Amy’ga kokku jäänud, oleksid nad kuulsusega kaasnevatele tormidele koos vastu seisnud ning poleks kumbki depressiooni ega narkosõltuvusse sattunud,» rääkis allikas ajalehele Daily Star.

«Pete usub, et nad on ühe mündi kaks poolt, mis on koos tugevamad kui eraldi,» jätkas allikas. «Ja ta süüdistab Blake’i Amy’le haiget tegemises ja selles, et Amy kogu sellesse jamasse sattus.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles