Pugatšova lapselaps rööviti ja viidi Tšetšeeniasse

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alla Pugatšova
Alla Pugatšova Foto: Marina Puškar

Vene diiva Alla Pugatšova on šokis, sest tema 11-aastane tütrepoeg Danny on ära röövitud.


Komsomolskaja Pravda teatab, et röövimise taga on Danny isa Ruslan Baisarov, kes lubas lapse viia Prantsusmaale ja Disneylandi, aga viis hoopis Tšetšeeniasse.

Danny sündis 1998. aastal Pugatšova tütre Kristina Orbakaite ja Baisarovi abielust. Siiamaani on lahutatud paari isal olnud õigus lapsega kohtuda, aga nüüd tahab ta teda ihu ja hingega endale. Varem on Baisarov lapsele näiteks isikliku saare kinkinud.

Isa lubas poisi esimeseks koolipäevaks koju tuua, aga jättis lubaduse täitmata. Selle peale andsid Pugatšova ja Orbokaite 1. septembril asja politseisse.

Baisarov on pojaga koos olnud 22. juulist alates, tema käes on ühtlasi kõik poisi dokumendid. Teadaolevalt on pojake Tšetšeenias, aga kus täpselt, pole teada. Tšetšeenias elab ka Baisarovi ema, nii et ehk hoitakse poissi tema juures.

Kristina Orbakaite on, nagu tema emagi, Venemaal kuulus laulja. Praegu on ta abielus vene päritolu ameeriklase Mihhail Zemtsoviga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles