Kärmas tahab olla oluline, mitte esimene

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Pealtnägija» saatejuht Mihkel Kärmas
«Pealtnägija» saatejuht Mihkel Kärmas Foto: ERR

Miks inimesed peaksid täna õhtul kell 20.05 telekast ETV kanali valima? «Sest me oleme head,» vastab «Pealt­nägija» autor-saatejuht Mihkel Kärmas (pildil).




Enda sõnul sel suvel lühidalt ja intensiivselt puhanud Kärmas nendib, et möödunud hooajal liidripositsiooni kaotamisest pole «Pealtnägija» midagi õppinud.



«Reiting pole esimene kriteerium,» tõdeb ta. «Et inimesed vaataksid, on loomulikult oluline. Samas pole vahet, kas oled esimene, kolmas või seitsmes. See võib kõlada õõnsana, kuid meie tahame pigem olla olulised, mitte esimesed.»



Sel sügisel «Pealtnägijaga» 11 hooaega alustav Kärmas ütleb, et vahel on tõesti tundunud «Pealtnägija» lõpetamine lihtsam kui jätkamine. Näiteks kaks hooaega tagasi, mil Vahur Kersna oli sunnitud teletööst loobuma.



«Leem on vahel ikka väga mõru, kuid seda kompenseerivad helgemad hetked,» sõnab ta. «Ühtepidi on hea teha asja, kui see tuleb normaalselt välja. Seetõttu pole ka «Pealtnägija» pille kotti pannud.»



Lisaks tundub Kärmasele, et just nüüd on «Pealtnägija» tüüpi saatele tellimus olemas. «Inimesed otsivad oma muredele lahendusi. Kui neil kuskilt pigistab, siis nad usuvad, et meie oleme nende päästerõngas.» (PM)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles