Nigel piletimüük sunnib korraldajat trikimootorratturite üritust ära jätma

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil on 2006. aasta freestyle motokrossil esinenud trikirattur Nick Franklin.
Pildil on 2006. aasta freestyle motokrossil esinenud trikirattur Nick Franklin. Foto: Margus Ansu

Kehva piletimüügi tõttu jääb ära sel laupäeval Tallinna lauluväljakul toimuma pidanud

freestyle

motokrossi hüppe-show ja Tallinn Drift 2009.


Kuigi ürituste ühendamine andis märkimisväärse kokkuhoiu ning muutis ürituse huvilistele atraktiivsemaks, ei taganud see siiski ürituse korraldamiseks vajaminevat minimaalset müügitulemust, teatas ürituse korraldaja Toomas Villo.

«Kui üritusele eelnevatel nädalatel müüakse kokku vaid mõnikümmend pääset, siis ei ole alust loota, et viimase nädalaga üle viiesaja pääsme suudame müüa. Sellise tasemega üritust nii väikesearvulisele publikule ei ole võimalik korraldada,» selgitas Villo oma otsust.

Sobiva kuupäeva ja ilmastikutingimuste korral võib driftingut näha veel sel aastal, freestyle motokrossi fännid peavad ürituse nägemiseks ootama kahjuks järgmist aastat.

Millisel kujul freestyle motokrossi Eestis tulevikus näeb, sõltub Villo kinnitusel järgmistel kuudel toimuvatest läbirääkimistest.

Võimalik, et toimuvad väiksemad üritused, mis on publikule tasuta, või lausa tiitlivõitlused, mille osas juba läbirääkimisi peetakse.

Ürituse pääsmeid ning nende tagastamist puudutav info avaldatakse ürituse kodulehel www.fmx.ee ning Piletilevi kodulehel www.piletilevi.ee lähiajal.

Kõikidel pileti ning ürituse kutsete omanikele palutakse piletid alles hoida!

Korraldaja vabandab kõigi ürituste fännide ning koostööpartnerite ees ning teeb parima, et tekkinud ebameeldivused võimalikult kiirelt lahendatakse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles