Alla Pugatšova jätab eestlastega hüvasti

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alla Pugatšova.
Alla Pugatšova. Foto: RIA Novosti/Topfoto/SCANPIX

Neljapäeval, 11. veebruaril saabub lõpuks ometi see päev, mil Vene estraadikuulsus Alla Pugatšova annab Tallinna Saku Suurhallis tõenäoliselt oma viimase Eesti kontserdi.

Pugatšova säravat esinemist toetavad Boris Krasnovi võimas lava-show ja Valentin Judaškini erakordsed lavakostüümid.

"Lendan ära Maalt, ärge mind äratage, näen und - armastusest ..." võtab lauljatar oma uues laulus kokku oma hüvastijätuturnee.

Publikut ootab peegelseintega lavaruum, imelised ja üllatavad esinemiskostüümid. Alla Pugatšova kontsert "Armastuse unenäod" koosneb korraldaja teatel 28 laulust.

"Kõige tähtsam unenägu on minu oma elu," esitles Pugatšova kontserdi programmi. "Kui ma oma lauljateest alles unistasin, ei julgenud ma lootagi, et kõik kunagi ka tõelisuseks saab. Ma poleks arvanud, et vaatajaist kujuneb mu elu suurim armastus. Unenägu võib haihtuda, kui vaid elus kõik alles jääks. Suur tänu sulle, publik, et sa mul olemas oled!"

Venemaal ja Ukrainas juba alanud kontsertturnee piletite õnnelikud omanikud kinnitasid korraldajate teatel, et oodata on eriliselt head show'd. Pugatšova esinemine on väga kaasaegne ja sügavalt hingestatud. Lauljanna on vaatajaga siiras ja avameelne.

"Vahel ei suuda esinejad dekoratsioonidega toime tulla, need isegi segavad esinejat. Pugatšoval on aga hämmastav omadus - ta suudab "lava kanda" nagu esinemiskostüümi," ütles etenduse lavakunstnik Boris Krasnov. "Põhiline on õmmelda talle õige "kostüüm" ja anda väljapaistva laulja emotsioonidele õige ümbrus ning atmosfäär, et need saaks avalduda täies mahus. Projektis "Armastuse unenäod" kasutame ülikaasaegseid tehnilisi võtteid, ebatavalisi ja üllatavalt värvikaid dekoratsioone."

Piletid on müügil Piletilevi müügikohtades üle Eesti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles