Madonna-nimelised dressid lendasid prügikasti!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Madonna-dress
Madonna-dress Foto: Bastion
Elu24.ee`le saabus vihje, et meie presidendiproua Evelin Ilvese rahvusmustriga ekstra Madonnale disainitud dressid ei jõudnudki superdiivani, vaid lendasid kohe pärast tema mänedžerile üleandmist lavatagusesse prügikasti.

«Jutt vastab tõele. Madonna polnud nõus proua Ilvesega kohtuma ja kontserdi korraldaja Peeter Rebane andis dressid lava taga üle Madonna mänedžerile, kes vaatas need üle, krimpsutas nina ning viskas need pärast Rebase lahkumist prügikasti, kinnitab üks Eesti- poolse korraldustiimi liige.

Ka üks eestlasest lavatööline kinnitab, et nägi eesti rahvusmustriga musti dresse järgmisel päeval ühe serblasest lavatöölise seljas. 

Miks mänedžer ei vaevunud meie armsaid esileedi dresse Madonnale isegi näitama? 

«No kuulge, kas on sellise kaliibriga staarile mõtet üldse selliseid nõmedusi kinkida? Kontserdi korraldajate poolt kingitud ehe oli hea näide, milline võiks olla maitsekas kingitus diivale.»

Kas Madonna võttis ehte vastu? 

«Jah, seda ta ära ei põlanud.»

Mida arvad Sina, kas dressid on väärikas kingitus popikuningannale? 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles