Saripedofiil saadeti 120 aastaks trellide taha

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
John Worman
John Worman Foto: AP / Scanpix

USAs Philadelphias määras kohus ülipika vanglakaristuse saripedofiilile.

Koos oma elukaaslasega lastehoidmisteenust pakkunud 42-aastase John Wormani kodu läbiotsmisel leiti 11 000 videot, kus ta lapsi seksuaalselt ära kasutab, kirjutab news.com.au.

Lisaks leiti veel ka 1,2 miljonit digitaalset fotot, mida saab lapsporno alla liigitada.

Lisaks hoida toodud lastele kasutas Worman seksuaalselt ära ka oma noori nõbusid ja endise elukaaslase Dorothy Prawdziki poega, keda ta sundis kaamera ees lahti riietama.

Lisaks kahtlustatakse meest ühe poisi sulgemises kirstusarnasesse kasti, mis asus ta maja keldrikorrusel. Poiss sai keldrist välja ainult siis, kui ta keha ümber oli nöör seotud. Nööri teine ots oli kinnitatud nii, et ta ei pääseks maja sissekäigu juurest kaugemale. Poiss magaski sageli esikus.

Worman karjus lapse peale tihti ning piinas teda. Selle tagajärjel tekkisid poisil terviseprobleemid, kaasa arvatud pükste märgamine.

Kohtuniku kinnitusel diagnoositi, et Worman on antisotsiaalse käitumishäirega pedofiil, kes «esimesel võimalusel läheb oma metsikut  kirge rahuldama».

Worman ütles kohtus, et ta ei kahetse tehtut.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles