Tivoli tuuritab Pärnus

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauri Viikna koos neljajalgse sõbra Mehisega, kes terve tuuri kaasas käib.
Lauri Viikna koos neljajalgse sõbra Mehisega, kes terve tuuri kaasas käib. Foto: HILLE ROKK/PRNPM/EMF

Täna kella viiest avab Pärnus 14. korda väravad populaarne Tivoli tuur.


Pargis on mitmeid atraktsioone nii suurtele kui väikestele. Lisaks tuttavatele karussellidele on sel aastal lisandunud kaks uut – "Simulator" ja "Whiptop". Esimesel avaneb võimalus kujutleda end raudteele või maanteele. "Whiptop" on veel moodsam keerukarussell kui kõik teised.  



"Siiamaani on olnud nii meeletult palju rahvast, et kassajärjekorrad ulatuvad paarikümne meetri kaugusele," on tuuri peakorraldaja Lauri Viikna sõnutsi sel aastal inimeste huvi väga suur.



Kolmel õhtul astuvad lavale ka esinejad. Reedel kella kaheksast teeb etteaste Liiza Q, laupäeval samal ajal Smashed Nail Sister ning viimasel õhtul ansambel Wallavanem. Kõik on Eestis tegutsevad pundid.



Igal õhtul toimub "DanceNight" ehk tantsuõhtu, kus lavale seatakse suur ekraan, millelt rahvas näeb, kuidas diskor otse raadiojaama Ring FM stuudios neile diskot teeb. Samamoodi näeb DJ veebikaamera vahendusel pidutsevat rahvast. Tivolis toimuvat saab veebist kogu lõbustuspargi lahtioleku ajal jälgida.



Lõbustuspark avatakse tavapärases kohas Decora tagusel platsil täna ja homme kell 17 ja nädalavahetusel kell 14. Väravad pannakse kinni pool tundi enne südaööd. Pargis saab lustida pühapäevani.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles