Anu Saagim sai kaela banaane, õlut, apelsinimarmelaadi, vanilli ja hot dog'e

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Suure Venna majas algas esimene hommik Anu Saagimile tervislikult.

Pärast hommikusööki, kui mängijad pääsesid välja, alustas staarpeatoimetaja hommikuse jalutuskäiguga ümber siseõue, kaelas hüppenöör. Hiljem ühines temaga veel ka miss-XL Johanna Salminen.

Pärast väikest hommikust treeningut nautisid mängijad päikselist päeva, seda hetkeni, mil osalejad said teada esimese päeva soorituse.

Kaks osalejat andsid vihjeid, mis on lindilt tulemas ning ülejäänud teisel pool õue pidid ära arvama, mis söögi või joogiga on tegu. Kõik, mis arvati õigesti, said nad endale. Kuid see, mis arvati valesti, said osalejad vedela ja külmana kaela.

Õigesti arvati kümnest viis ehk pool. Enda toidulauale said nad heeringa, herned, pool pitsat ja šokolaadi. Kuid toiduks nad ei saanud banaani, apelsinimarmelaadi, vanilli ja hot dog'i ning joogiks õlut.

Anu pidas ujumistrikoos vaprana vastu, kuid superblond ja skandaalimiss Marianne Kallio ehk tissi-Marianne karjus kõigest väest.

Saagim näitas ka oma emalikku poolt, kui hoolitses kaasmängija muusik Andy McCoy eest, kes oli šokis ja külmunud. Anu keetis mehele teed ning lohutas teda.

Seltskonnastaar ei saanud ka jätta kiitmata eestlasi, kes Soomes tööd teevad, kuna tema arvates on eestlased töökad ega hädalda. See-eest on poliitikud tema meelest korrupeerunud ning ta usub, et peatselt toimub Eestis valitsuse kokkukukkumine.

Lisaks paljastas Suur Vend ka nimed, kelle  Andy McCoy punasele joonele saatis. Õnneks meie Anu on veel ka järgmisel nädalal Suure Venna majas valvsate kaamerate all.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles