Laupäeval selgusid Tapa ilusamad koerad

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ilusamate kerte valimine Tapal.
Ilusamate kerte valimine Tapal. Foto: Eliisa Gildemann

Nädalavahetusel peetud Tapa linnapäevade üheks oodatumaks sündmuseks oli linna ilusamate koerte valimine. Koertenäituse züriise kuulus lisaks spetsialistidele ka paar algajat koerahindajat.

Laupäeval kella ühe paiku kogunes hulgaliselt linnarahvast ja muidu huvilisi Tapa Muusikakooli taha uudistama arvult juba kolmandat linnapäevade raames peetavat koerte näitus-võistlust "Tapa linna ilusam krants".

Linna parimad penid esinesid kolmes kategoorias - kutsikad, krantsid ja tõukoerad. Julgeid kutsasid koos veel julgemate omanikega oli ennast konkursile registreerinud viisteist.

Kõik osalenud koerad said Tapa linna poolt medalid ja tänukirjad. Iga kategooria kolm parimat aukirjad ning žürii arvates kõige sümpaatsemad neljajalgsed viisid koju võidukarika. Lisaks anti võitjatele prisked toidukotid.

Tapa linna kutsikaks tunnistas žürii peene nimega aasta kolmekuulise kääbustaksi XS Studio Dr. Dre. Tema oskas ilusti istuda ning ennast ka muidu žüriile kenasti näidata. Väga hea etlemisoskusega oli Dr. Dre väike perenaine Annaliisa Alla.

Krantside hulgas oli võitja kaheaastane Kudi, keda esitles perenaine Kristel.

Tõukoerte hulgas pälvis esikoha tõeline töökoer ehk veokoer Alaska malamuut Ramilla.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles