Lauri Laubre hakkab Mercado restorani pidama

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Restoran Mercado köök eelmise aasta alguses.
Restoran Mercado köök eelmise aasta alguses. Foto: Marina Puškar

Tallinnas Ülemiste City's asuva 550-kohalise Mercado restorani opereerimise võtab üle meelelahutusärimees Lauri Laubre koos äripartner Jaanus Thalsoniga.

Ülemiste City suhtekorraldaja Karin Tamme sõnul avab uus söögikoht uksed kolmapäeval 5. augustil kell 11.00. Tamme sõnul jätkab City Platz esialgu toitlustamist samamoodi ja samadel kellaaegadel nagu restoran Mercado varasemalt.

Restorani nimeks saab City Platz ja operaatoriks Foodmaier OÜ, mille osanikeks on Claire Invest OÜ ja Tresmark OÜ.

Claire Investi omanikuks on Lauri Laubre ning Tresmark OÜ kuulub Jaanus Thalsonile.

Foodmaieri juhatuse liikmeteks on samuti Laubre ja Thalson. Viimane on seotud mitmete samade ettevõtetega, millega Laubre. Foodmaier on asutatud tänavu juuli alguses, selgub Krediidiinfost.

Mercado senise operaatori Bellavista Grupi juhataja Peeter Tava kinnitas varem BNS-ile, et ettevõte lõpetas Mercado opereerimise. «Praegu tuleb kahjumit teenivad üksused kinni panna ja kogu tähelepanu suunata elujõulisematele projektidele,» selgitas ta.

Ajakirjanduse andmeil pani Bellavistale kuuluv Tallinna restoran Vertigo oma sisustuse üürivõla katteks juuli lõpus avalikule enampakkumisele. Bellavista ühe osaniku Imre Kose sõnul Vertigo sulgemist plaanis ei ole.

Krediidiinfo andmetel on Bellavistal teisipäevase seisuga 1,8 miljoni kroonine maksuvõlg, 550.000 krooni võlast on ajatatud. Intressivõlga on kogunenud ettevõttel 120 000 krooni

Firma sai 2007. aastal 36,7 miljoni kroonise müügitulu juures üle kolme miljoni krooni kahjumit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles