Võsu väisab Saksamaa menubänd

Andres Pulver
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Groove Coverage plaadiümbris.
Groove Coverage plaadiümbris. Foto: Internet

Reede, 24. juuli hilisõhtul esineb Võsul klubis 7 Taevas selle kümnendi üks Euroopa menukamaid show-projekte Groove Coverage Saksamaalt.


Groove Coverage astub Eestis üles juba kolmandat korda. Arvestades nende suurt populaarsust noorte seas, on nende esinemisele taas oodata sadu austajaid.

Groove Coverage - see on Axel Konrad, DJ Novus ja lauljanna Melanie ehk Mell.

Esimene hittsingel, mis oli cover Mike Oldfieldi loost "Moonlight Shadow", jõudis pea kogu maailmas tantsutabelite tippu ja tõusis seejärel Saksamaal kõige müüdumate singlite tabeli esiotsa, kus püsis tervelt 15 päeva.

Pärast seda, kui müüdi miljoneid "Moonlight Shadow" singleid, pärjati neid selliste Euroopa prestiižsete auhindadega nagu "MC Mega Music Award 2003" ja "Echo 2003".

Pärast suurt edu ilmus uus hitt "God is a Girl", mis jõudis otsekohe Euroopa tabelite etteotsa, ning õige pea ilmus ka nende esimene plaat "Cover Girl", mis viis nad tantsumuusika tippu.

Projekti Groove Coverage seni üks suurimaid hitte sündis 2003. aasta suvel, kui nad tegid cover'i Alice Cooperi loost "Poison", mille edu oli garanteeritud.

See on tänaseni nende kuumim hitt, mida mängitakse seni ööklubides ja muusikakanalites.

Aastal 2004 ilmus neil teine edukas album "7 Years and 50 Days", millelt tuli taas järjest hitte: "7 Years and 50 Days", "She" (R2 "Aastahiti" 13. koht), "Holy Virgin" ja "Runaway".

2007. aastal anti välja kolmas album "XXI Century Digital Girl", mille samanimeline singel raputas taas kord kogu maailma.

Groove Coverage`i võib nimetada üheks selle kümnendi populaarseimaks tantsumuusika projektiks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles