Uus maiustus - kaamelipiimašokolaad

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uus maiustus - kaamelipiimaga šokolaad
Uus maiustus - kaamelipiimaga šokolaad Foto: SCANPIX

Araabia Ühendemiraatides Dubais asuv maiustustefirma Al Nassma hakkas tootma kaamelipiimaga šokolaadi, millest võib saada uus populaarne maius.

Firma plaanib uue maiuse müügile paisata nii araabia maades, Euroopas, Jaapanis kui ka USAs, edastab The Telegraph.

Kõigepealt saab uut maiust osta peale Araabia Ühendemiraatide ka Saudi Araabias, Bahreinis, Kataris, Kuveidis ja USAs.

Möödunud aasta oktoobris asutatud firma Al Nassma plaanib aastas toota 100 tonni kõrgekvaliteedilist kaamelipiimašokolaadi. Al Nassma koostööpartneriks on Austria šokolaadivalmistaja Manner.

Firmale kuuluvas kaamelifarmis kasvab maiuse tegemise tarbeks 3000 kaamelit.

Ka on Al Nassmal plaanis avada internetipood.

«See on luksustoode ning seda ei hakata mitte kunagi müüma ostukeskuste toidupoodides. Selle šokolaadi müügiks plaanime eraldi poed avada,» selgitas firma esindaja.

Kaamelipiimašokolaadis ei ole säilitus- ega värvaineid. Seda maiustust on saadaval neljas variandis – ilma lisanditeta, vürtsidega, pähklitega ja meega.

Kaamelipiim sisaldab viis korda rohkem C-vitamiini kui lehmapiim ning vähem rasva, vähem laktoosi ja rohkem inuliini. Selle tõttu sobib see ka piimaallergiat ja diabeeti põdejatele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles