Järva-Jaanis nägi tuletõrjeautode paraadi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järva-Jaanis tähistati tuletõrje 110. aastapäeva.
Järva-Jaanis tähistati tuletõrje 110. aastapäeva. Foto: Pamela Eesmaa

Täna tähistati Järva-Jaani tuletõrje 110. aastapäeva paraadiga, kus osales mitukümmend endis- ja kaasaegset tuletõrjeautot.

Paraad peatus loodava Nostalgiakeskuse maja juures ning sealt liiguti edasi motokrossi rajale. Peale lipuheiskamist ja tervitusi algasid võistlused, sai näha mitmeid õpetlikke demonstratsioone päästeteenistuselt, politseilt ja pommirühmalt.

Kohale tuli üks Eesti moodsaim tuletõrje redelauto Karl, mis suudab inimesi päästa nii 32 m kõrguselt kui ka veekogu kohalt. Üritusel osales ka Varjupaigast startinud roomik- ja maastikuautode kolonn, et soovijaid sõidutada. Võistlusväljakul toimuv lõppes vahu- ja veemölluga.

Kell 20 algas Varjupaiga masinapargis simman. Pidulisi lõbustas Jaan Kirss koos oma ansambliga "Kirss`n Garden", üles astus tantsutrupp "Jürid-Marid".
Pühapäeval kell 12 toimub vanatehnika varjupaigas (Lai 7) Anna-Võta täika, kuhu võib igaüks tuua museaalse väärtusega esemeid ja samas endale saada teiste poolt annetatavat. Kõik üritused on osalejatele tasuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles