Tallinnas käivad Eesti-Vene muinasjutulise õudusfilmi «Karantiin» võtted

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Negatiivsete filmikangelaste kehastaja Juri Šerstnev.
Negatiivsete filmikangelaste kehastaja Juri Šerstnev. Foto: Liis Treimann

Tallinna lennujaama lähedal hiigelsuures tootmishoones on käimas kogu pere muinasjutulise õudusfilmi «Karantiin» võtted. Filmi tegevus toimub laste talvelaagris ja selleks puhuks on angaaris loodud tõeline talveilm – isegi soojal suvepäeval on näib seal olevat külm ja lõhnab talviselt kuuskede järele.


«Karantiinis» mängib peaosa Venemaa staar Renata Litvinova, teistes rollides koomik Aleksander A. Revva ja tuntud negatiivsete filmikangelaste kehastaja Juri Šerstnev (pildil). Filmi stsenarist on Jekaterina Grohhovskaja, kes on Vladimir Hotinenko õpilane ning mitmete müstika- ja seiklusfilmide autor.



Filmi on kaasatud ka praegu Moskvas elav eestivenelasest noor näitleja Renata Piotrovski (pildil) ja mitmed Moskva ning Tallinna venekeelsete koolide õpilased.



Filmis vajaliku talvemeeleolu jaoks kaeti ligi pool 6500-ruutmeetrisest filmiplatsist kunstlumega. Kolm kuud väldanud kompleksipüstitamisele kulus neli miljonit krooni.



Eesti näitlejatest teevad filmis kaasa Tarmo Männard, Nero Urke, Andres Roosileht, Anti Kobin ja Herta Elviste. Muinasjutuline õudusfilm peaks valmima jõuludeks, filmi eelarve on 42,5 miljonit krooni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles