Areng Õllesummeril: turvamehele pakutakse pistist

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rahvas Õllesummeril.
Rahvas Õllesummeril. Foto: Karli Saul/Jelena Rudi

Õllesummeri turvajuht Kristjan Saarik ütles, et festivalil on ilmnenud uudne õiguserikkumine - pistise pakkumine turvatöötajatele.


«Reedel tuli ette mitu juhtumit, kui festivalikülastajad ei viitsinud piletijärjekorras seista ja pakkusid selle asemel väravas pileteid kontrollinud turvatöötajatele sissepääsu eest pistist,» lausus Saarik.

Ta märkis, et ühel juhul oli tegemist mehega, kes pakkus sissepääsu eest turvatöötajale 500 krooni, kusjuures ühepäevapilet maksab festivalil 165 krooni. Keeldumise korral jätkas mees turvatöötajate segamist ning lõpuks tuli korrarikkuja üle anda politseile.

Politsei tabas eile Tallinnas Õllesummeri festivalil 12 purjus alaealist ning ühe suitsetava alaealise.

Kokku registreeris politsei reedel Õllesummeril õllefestivali piirkonnas 23 õigusrikkumist, nendest 13 panid toime alaealised, ütles Põhja politseiprefektuuri pressiesindaja.

Korrakaitsjad koostasid väärteoprotokollid kahele narkojoobes ja kahele alkoholijoobes täiskasvanule. Samuti tegi politsei väärteoprotokollid viiele täiskasvanule, kes oma käitumisega rikkusid heakorra eeskirju või avalikku korda.

Kolmapäeval alanud Õllesummeri esimesel päeval tuvastati 35 õigusrikkumist, nendest 28 panid toime alaealised, tabati ka kolm narkojoobes inimest. Õllesummeri teisel päeval tuvastas politsei 16 õigusrikkumist, neist kaheksa panid toime alaealised.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles