Marta Vaarik: «Simon Dunmore on ülivinge!»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Simon Dunmore
Simon Dunmore Foto: Privé
Sel reedel, 10.juunil, on klubis Privé Defected in The House üritustesari, mis toob üle 5 aasta taaskord majja plaadifirma kõige olulisema mehe, Defected Recordsi omaniku ning DJ - Simon Dunmore'i.

Noor näitlejanna ja seltskonnahing Marta Vaarik mäletab hästi veel eelmist korda kui Simon Dunmore Eestis käis: "Pidu oli kõva. Simon on absoluutselt oma ala proff. Mina alustasin hea muusika kuulamist hausiga ning Simon suudab mind sellega tänaseni tantsitada. Tähendab ta on ülivinge!"

Simon Dunmore on mees, kes seisab hiigelsuure ning eduka Defected Recordsi taga. Selle plaadifirma portfooliosse kuuluvad mitmed hitid Bob Sinclarilt ja Soulsearchersilt, Kings of Tomorrowlt ja paljudelt teistelt. Simon Dunmore on mõjutanud muusika arengut juba üle 20 aasta, seda teise külje alt kui näiteks enamus DJ'd ja produtsendid. Nimelt tegeleb Simon Dunmore uute artistide värbamisega. Selliste inimeste nagu Dunmore visiitkaardil seisab amet A&R. Ise on Dunmore DJ tööga tegelenud viimased 25 aastat .

Vaata videot Simon Dunmore SIIT

Vaata videot Defected In The House peolt Privés SIIT

Defected In The House ürituste sari on kvaliteetsündmus, mille toob klubisse Privé Inglismaa tuntuim house-muusika plaadifirma Defected Records ning klubi kvaliteetmärk „Reeded Privés". Defected Records rajati pea 10 aastat tagasi ja on selle ajaga muutunud unikaalseks fenomeniks, ühendades endas endas kompromissitult hea klubimuusika ja maailmatuntud artistid. Brändi eesmärgiks on kujundada ja arendada kuulajaskonna muusikamaitset.

Pre-party algab Varblase Päikeselounge'is Harjumäel kell 20:00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles