Õllesummerilt saab koju eribussiga

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õllesummeri esmased ettevalmistustööd lauluväljakul.
Õllesummeri esmased ettevalmistustööd lauluväljakul. Foto: Toomas Huik.

Õllesummeri külastajatel on võimalus sõita igal festivaliööl koju eribussidega, mis väljuvad öösel kell 01.30 Oru väravast.


Eribussid sõidavad kolmapäeva, neljapäeva, reede ja laupäeva öösel läbi kesklinna Mustamäele ning läbi Balti jaama Õismäele. Eribussi pilet maksab 25 krooni. Õllesummeri viimasel päeval, pühapäeval eribussid ei sõida.

Õllesummeri külastajate autode jaoks on tasulised parklad nii Eesti Näituste parklas ja Lasnamäe parklas. «Kindlasti tuleb jälgida ajutisi liiklusmärke ja liiklusreguleerijate korraldusi. Kõik valesti pargitud autod teisaldatakse,» hoiatas Õllesummeri meediajuht Reno Hekkonens.

«Soovitame kõigil Tallinna inimestel tulla jalgsi, sest rahvast tuleb palju. Varuge väravates kannatust ning tulge kindlasti varem kohale,» soovitas Hekkonens. Väravad avatakse iga päev kl 17.

Ka munitsipaalpolitsei tuletab Õllesummeri külastajatele meelde, et ebameeldivuste vältimiseks tuleb parkida vastavalt kehtestatud liikluskorrale. «Enamlevinud parkimiskorra rikkumisteks lauluväljaku piirkonnas on parkimine haljasalal ja kohas, kus liikluskorraldusvahend seda ei luba,» ütles munitsipaalpolitsei juhataja Kaimo Järvik.

«Kõnniteele võib parkida vaid siis, kui seda lubab vastav liikluskorraldusvahend ning lisaks sellele peab jalakäijale vabaks jääma vähemalt 1,5 meetrine käiguriba. Kui vastavat parkimist lubavat liikluskorraldusvahendit kõnniteele ei ole paigaldatud, siis kõnniteel parkida ei tohi,» ütles mupo juht.

«Valesti parkimine võib takistada liiklust ning luua ohtlikud olukorrad. Kahetsusega peab tõdema, et paljud juhid pargivad oma sõidukid teadlikult valesti ning seda peetakse sageli tavapäraseks käitumisviisiks. Tihtipeale muudab inimene oma seadusevastast käitumist vaid siis, kui on teadlik, et tema õigusvastastele tegudele võib järgneda karistus,» ütles Järvik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles