Vead, mida naised mehi lantides teevad!

Elu24
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Playboy esimene sünnipäev Privés 03.10.08
Playboy esimene sünnipäev Privés 03.10.08 Foto: Jelena Rudi
NaisteMaailm.ee`s jagab Veronika Raudsepp Linnupuu soovitusi ja nippe naistele, kes on läbematud ootama, millal neile meeldiv mees ise esimese sammu astub.

See on selge, kuidas meestele külge lüüa ja nendega häbematult flirtida, aga mis on põhivead mida naised mehi lantides teevad:

− Pole mõtet talle «kogemata» otsa koperdada. Vahel see nõks muidugi toimib, kuid enamasti saab ta lihtsalt pahaseks, kui ta kena särk joogiseks saab või mobiiltelefon möödasõitva auto rataste all lömastatakse. Pole just parim esimene mulje.

− Kui ta räägib parasjagu kellegi teisega, pole hea idee oma jutuga sisse sõita. Kui tal on parasjagu põnev vestlus sõpradega pooleli, paistad sa lihtsalt tüütu ja nõme. Oota ära, kuni märkad, et nende suhtlusesse on tekkinud paus ja lähene talle siis.

− Ära mine tema ette tantsima, kui on ilmselge, et tal juba on tantsupartner olemas.

− Ära kasuta imalaid lööklauseid! On külgelöömis-fraase, mis on lõbusad ja pingeid maandavad, kuid rohkem on neid, mis mõjuvad naeruväärselt. Kui sa ilmtingimata tahad midagi öelda, siis tee seda siiralt, mitte ülepingutatult.

− Ära tungi kohe tema isiklikku sfääri. Kõikidele ei meeldi kui neile näkku hingatakse ja puudutatakse.

− Ära küsi ta telefoninumbrit enne lahkumist. Liiga varajane kontaktide küsimine võib talle näidata, et oled meeleheitel.

− Meest ei saa veenda, et sa peaksid talle meeldima! Ta kas on huvitatud või pole. See, et teil on samad huvid, sama kodutee vms. ei muuda sind automaatselt tema silmis ahvatlevamaks.

− Sa ei hakka mehele meeldima, kui talle pidevalt teeneid teed ja soovidele vastu tuled! Ta ei hakka ikka arvama, et oled ainus ja õige ja hea. Ta hakkab sind endastmõistetavaks pidama. Ja etteaimatavaks. Ja igavaks. Punkt.

− Ära kiirusta armuavaldustega esimesel kohtamisel! Kenad, vallalised ja edukad mehed on haruldased. Ja nad saavad naistelt väga palju tähelepanu. Ning, üllatus-üllatus, on ka väga paljudega kohtunud ja isegi suhtes olnud. Nad teavad, mis järgneb ja just see liigagi kiire etteaimatav tundetulv paneb nad põgenema kiiremini ja kaugemale.

Stereotüüp klammerduvast naisest, kelle elu mõte on leida keegi, kes nende ellu sisu ja eesmärgi tooks, on isegi suguõdede seas põlastusväärne. Ammugi siis veel meestele. Anna aega ja see õige hetk tunnete väljendamiseks saabub.

Mida arvad asjast sina? 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles