Mida mehed naistes hindavad?

Elu24
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suurbritannia missid
Suurbritannia missid Foto: WENN
NaisteMaailm.ee`s jagab
Veronika Raudsepp Linnupuu
soovitusi ja nippe naistele
, kes on läbematud ootama, millal neile meeldiv mees ise esimese sammu astub.

Naistele on lapsepõlve muinasjuttude ning maasika-vahukoorega sisse söödetud, et nemad on õrnad õied, keda nopitakse ja kellel ei kõlba esimesena meeldivaid asju kiibitsema ja endale krahmama minna. Ikka keegi vanem ja targem, või lihtsamalt öeldes - mehisem, peaks algatust tegema. Kui ikka prints valge hobuse selga ei roni, ei tohi seda kena preiligi!

Õnneks on uuema aja neidised aru saanud, et kui tahad kuskile jõuda, tuleb ise ohjad haarata ning soovitud suunas kappama hakata. Õpingute ja karjääri osas on need oskused juba juurdunud, kuid vastassugupoolele külgelöömisel lähevad piirid ähmasemaks ning keegi ei tea täpselt kui lähedale tohib tulla ja millal ollakse liiga otsekohene.

Natuke lisab vürtsi ka fakt, et mehi on ju nii vähe. Atraktiivseid, korralike ja vabu mehi, see tähendab. Kuidas neile siis külge lüüa?

Mida mehed naises hindavad?

Mehed armastavad silmadega, see on üldteada. Nad langetavad otsuse esmamulje põhjal ning kõik järgmised otsused on selle esimese taustal.

Naistes hinnatakse kolme põhilist asja:

Füüsilisi näitajaid
Meestele meeldivad teatud mõõtude ja kurvidega kaunitarid. See pole kitsarinnalisus vaid lihtsalt võime nende põhjal naise fertiilsuse, tervise ja vanuse kohta järeldusi teha. Samas pole need meeste jaoks kõige tähtsamad – sarmikad, karismaatilised, seksapiilsed naised mõjuvad samuti ahvatlevalt.

Emotsionaalset seisundit
Asjata ei ole reedeõhtuse õlleklubi permanentseks peateemaks naiste tujukus – mehed tahavad stabiilseid kaaslasi, mitte hüsteerikuid, melanhoolikuid või muidu hulle. Kuigi vahel võib väike tujukus flirtimismängule vaid tuure lisada.

Huumorimeelt
Lõbus ja naljatav inimene viitab enesekindlale ja hea staatusega inimesele. Kui mees näeb naeratavat ja mänglevat naist, saadab see talle signaali, et tegemist on võrdväärsega – kellegagi, kes väärib austust.

Kui naine tahab mehega suhet, tuleb panna härra uskuma, et just tema on tagaajaja rollis. Naiselik võlu peitub oskuses tekitada illusioon, et just mees on see, kes tegelikult ise isiklikku kontakti väga tahab ja peab läheduse saavutamiseks veidi vaeva nägema.  Naine on see, kelle aeg on kallis ning mees peab tõestama, et on talle pühendatud tähelepanu vääriline.

Mida võiks naised veel kõrva taha panna?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles