Anu Saagim pääses esimesest väljahääletusest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Alles sai tõsielusari «Big Brother» alguse, kui juba on selgunud esimesed kolm osalejat, kes on pühapäevases väljahääletusel. Neist väljalangeja selgub pühapäevases otsesaates. Mängijate saatus on televaatajate kätes, kuna just nemad saavad oma lemmikut telefonihääletuses toetada.

Suure Venna majja viimasena tulnud muusik Andy McCoy sai Suurelt Vennalt nädal aega puutumatuse, mis tähendas, et tema pääses punasele joonele sattumisest.

Andy sai ülesandeks nimetada kolm osalejat, kelle majja jäämise otsustavad televaatajad. Nendeks on Seiska-ajakirja reporter ja Matti Nykäseni ihureporter Kai Merilä, laulja Frederik ja selgetnägija Claudia Eve.

Õnneks on meie Anu ohutsoonist väljas ning teda näeme majas veel ka teisel nädalal.

Hilisöö möödus mängijatel rahulikult. Anu veetis alguses enamiku aja diivanil lesides ning miss-XL Johanna Salminen proovis tema südant võita, toetades koosoleku ajal tema jalga.

Enne kella ühte öösel said mängijad kätte oma kohvrid koos isiklike asjadega ning jagati ära voodid suures ja väikeses magamistoas. Andy sai ainsana privaatse puhketoa.

Staartoimetaja Anu sai ka Suurelt Vennalt esimese reeglite rikkumise hoiatuse, kuna viis kohvrid Andy McCoy magamistuppa. Sellele järgnes ka teine hoiatus, sest Anu oli unustanud mikrofoni valesse asendisse.

Esimene öö möödus kõigil rahulikult. Kuid mäng on alles ees!
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles