Anu Saagim sisenes Soome hittsarja «Big Brother» majja

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kuulujutud said täna tõeks - Elu24 staartoimetaja Anu Saagim osaleb Soome esimeses kuulsuste Suure Venna maja seltsielus.

Anu astus majja seitsmendana ning oli paljudele suureks üllatuseks. Alati terava keelega Anu oli sel korral tagasihoidlik, kuid see-eest kaunis.

Anu ajas hiljuti soomlased vihale, kuna kommenteerisnende riietust ja välimust. Nüüd saab näha, kas ta peab oma lubadust ja väldib neid teemasid.

Setskonnastaar paljastas ka, mille järgi ta puudust tunneb. Nendeks asjadeks on pliiats ja paber.

Lisaks Anule elab Suure Venna majas üksteist Soome kuulsust. Nendeks on laulja Frederik, miss-XL Johanna Salminen, mustkunstnik Jori A. Kopponen, selgetnägija Claudia Eve, superblond ja skandaalimiss Marianne Kallio, Seiska-ajakirja reporter ja Matti Nykäseni ihureporter Kai Merilä, Mr. Gay-Finland Aleks Vehkala, näitlejanna Susanna Indren, Scandinavian Hunks-tantsija ja Mr. Finland Teppo Säkkinen, 2011 Miss Suomi 2011 Sara Sieppi ja muusik Andy McCoy.

Selle aasta «Big Brother» võitja selgub kuue nädala pärast ja saab auhinnaks 25 000 eurot.

Elu24 hoiab oma lugejaid kursis Anu tegemistega Suure Venna majas.

Vaata pilte esimesest episoodist:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles