Kolleegiga kohtamas käimise plussid ja miinused

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kas oled kunagi mõne kolleegiga flirtinud ja kaalunud temaga suhte loomist? Või oled selline inimene, kes hoiab töö ja eraelu rangelt lahus?

Siin on viis plussi, miks tasuks kaaluda kolleegiga suhte loomist. Samas järgnevad plussidele ka miinused, miks suhe kolleegiga pole parim valik, kirjutab The Frisky.

Plussid:

Ta töötab sinuga samas hoones. Võid talle sõnumi saata, et kohtuda paari minuti pärast koridoris salajase suudluse jagamiseks. Saate koos lõunat süüa ja pärast tööd koos koju minna.

Ta mõistab su töö detaile. Võid talle kurta, milline tropp su ülemus on ja kuidas sind ajavad närvi lühikesed tähtajad, mis sulle pidevalt ülesannete täitmiseks antakse. Ta mõistab sind ja oskab su muredega suhestuda.

Peate oma suhet võib-olla varjama. Sõltuvalt teie firma eeskirjadest, peate ehk saladuses hoidma seda, et olete suhtes ja see võib äärmiselt kuum olla!

Sa juba tead teda. Sa ei pea kartma, et ta võib olla naistemees või valetaja, sest sa tead, kus ta töötab ning olete juba mõnda aega kolleegid olnud.

Üks teist võib saada ametikõrgendust. Parimal juhul saad ametikõrgenduse sina ja tema tunneb sinu üle vaid uhkust. Saate koos seda edu tähistada.

Miinused:

Ta töötab sinuga samas hoones. Kui olete tülis või veelgi hullem, lähete lahku, siis pead teda ikka iga päev nägema ja see võib keeruline olla.

Ta mõistab su töö detaile. Ole valmis kuulama lugusid veidratest kolleegidest ja klientidest.

Peate oma suhet võib-olla varjama. Ilmselt on raske teda tööl vaid kolleegina võtta, kui tahad teda pidevalt kallistada ja suudelda. Osakonna koosolekud võivad eriti raskeks muutuda!

Sa juba tead teda. Ta armastab töö juures võileibu näksida ja kui ta närvis on, võtab ta kingad jalast. Loodetavasti on ta sinu silmis ikkagi kuum.

Üks teist võib saada ametikõrgendust. Asjad võivad imelikuks muutuda, kui temast saab su ülemus või vastupidi. Selline asi võib ühe teist saata otsima uut töökohta... ja armsamat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles