Ilukirurg kujundas endale täiusliku abikaasa

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David ja Veronica Matlock.
David ja Veronica Matlock. Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Aastaid tagasi tuli Los Angelese ilukirurgi David Matlocki juurde konsultatsiooniline naine nimega Veronica, kes soovis oma vagiinat noorendada. Kuid lisaks konsultatsioonile sai naine mehelt üsna varsti ka kihlasõrmuse!

Matlocki sõnul oli see armastus esimesest silmapilgust. Ta palus naise kätt juba esimesel kohtingul ning veenis naist tegema rasvaimu nii lõualt, kätelt, reitelt kui ka paljudelt muudelt kohtadelt, et naisest saaks «tõeline Imenaine». Hiljem on ta naise peal veel mitmeid kirurgilisi protseduure läbi viinud.

Ka Matlock ise on oma keha ilukirurgia abil parandanud, vahendab The Huffington Post.

Kuid üksnes ilukirurgiast ei piisa – Veronica ja David teevad igapäevaselt trenni ning ka toituvad tervislikud.

Kui Matlockid kutsuvad end ise «perfektsete kehadega paariks», on naise üheksa-aastane tütar ilukirurgiast hoopis teisel arvamusel.

«Ma ei tahaks kunagi enda välimust muuta, sest siis pole sa enam sina ise. Ma tahan endaks jääda,» ütleb väike tüdruk.

Ning Matlocki praktiseeritavast ilukirurgiast ei ole vaimustuses ka paljud teised. 2007. aasta seisuga oli Matlocki juba kümme korda kohtusse kaevatud ning 1998. aastal oleks ta oma arstiloast peaaegu ilma jäänud. Lisaks seavad paljud arstid kahtluse alla ka vagiina kirurgilise korrigeerimise.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles