Briti ajakirjanik soovib lapsekärude keelustamist avalikes kohtades

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panther Media/Scanpix

Skandaalne Inglise ajakirjanik Samantha Brick on välja vihastanud tuhanded lapsevanemad, sest tema hinnangul tuleks lapsevankritega avalikes kohtades viibimine ära keelata. Varemalt on Brick avalikult öelnud, et paksud inimesed peaksid lennureisi eest rohkem raha maksma.

Lastetu 42-aastane blondiin on nõus nende kohvikute, ühistranspordi firmade ja kaubamajade esindajatega, kes on keelustanud neis kärudega viibimise. Brick on veendunud, et emad vihkavad teda vaid seepärast, et ta on ilus, kirjutab Daily Mail.

«Loomulikult on ka emadel oma kärudega õigus seal viibida, kuid naine lapsekäru taga muutub massihävitusrelvaks. Nad on nagu tänapäevane vorm gladiaatorist sõjavankriga – ta on relvastatud ja ohtlik,» tulistab Brick. Tema sõnul on nii palju neid kordi, mil käruga on tema jalgade vastu sõidetud või mil ta on pidanud vastassuunast tuleva käru pärast kõnniteelt eemale astuma. «Te võite öelda, et see on nali ja nad on ainult lapsed, aga me oleme ühiskond ja me kõik peame kõnniteed jagama.

Saates vanemate arvamust esitanud telediktor ja kahe lapse ema Emma B polnud loomulikult Bricki arvamusega nõus ja viitas ka sellele, et tänapäeva kärud on oma suuruses võrdlemisi tagasihoidlikud kui võrrelda neid läinud sajandi alguse hiiglaslike lapsevankritega. Samuti polnud ta nõus Bricki väitega, justkui üritaksid lapsevanemad meelega tänavaid ummistada just kõige kiiremal ajal päevast: «Enamik vanemaid üritab saada punktist A punkti B nii kiiresti kui võimalik!»

«Hiljuti käisin ma oma ratastoolis vanaemaga poodides ja polnud kuidagi võimalik, et me oleksime saanud kasutada lifti enne kui need kärudega naised. Ja mõned neist kärudest on nagu väikesed autod – neil on joogihoidjad ja mänguasjad, see kõik on läinud liiga kaugele,» kuulutas Brick. «Ma ei taha näha neid bussides või tipptunnil metroos, mu jalad on eluks ajaks saanud piisavalt marrastusi ning ma olen lõhkunud piisavalt sukkpükse,» räägib Brick ning lisab, et maailm on saanud sajandeid ilma kärudeta hakkama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles