Galerii: Sugaris esitleti kuuma pesumoodi

Ženja Fokin
, stilist
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Suvepealinn särises eksootilises rütmis, sest 24.augustil sai näha ööklubi Sugar laval kolme erineva pesubrändi kollektsioone. Uut pesumoodi näitasid brändid CHANGE, Pesumaailm.ee ja Triumph.

Riietuse ABC algab alati hästi istuvast aluspesust. Rinnahoidja hea istuvuse tagab kui oled valinud õige lõike ja kujuga korvi, õige ümbermõõdu. Teinekord võib tekkida kaenla juurde liigseid voldikesi, see ongi tulem kui on vale ümbermõõdu või korvi suurusega rinnahoidja.

Lopsaka rinnaga naisele saab soovitada toestavaid rinnahoidjaid, millel on veidi laiem rinnahoidjapael, ning korv on ilma tugikaarteta. Tänapäeval on juba valikus isegi visuaalselt rinda vähendavaid rinnahoidjaid ehk millel ülaosa on veidi rohkem kaetud. Kuid kui soovid visuaalselt lopsakust lisada, tasub valikust leida polsterduste ning push-up-geelpatjadega rinnahoidjad. Mõnele pidulikumale üritusele minnes tasub kindlasti leida vormiv kleit või vormiv pesu, mis teeb lausa imesid.

Vaata pilte!

Dj'd: Widenski & Andi Raig

Stilistika: Ženja Fokin

Meik: Alina Panova/GloMinerals

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles