Kuidas erutada meest?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panther Media/Scanpix

Nädalavahetus on käes ning, et homme ei pea tööle minema, on just õige aega planeerida seksikat ja erutavat ööd, millele mõeldes teil mõlemal veel järgmiselgi nädalal rahulolev muie näole tekib.

Lihtsaid soovitused, kuidas meest üllatada, pani kirja Genius Beauty.

Seksikas pesu
Sensuaalse ja efektse pesu arvelt ei tasu koonerdada. Su mees hindab seda vaatepilti, mida sa talle oma uues pesus pakud.

Haara initsiatiiv
Ära oota, mil mees seksile vihjama hakkab, haara ohjad ning tee seda, mida sina kõige rohkem tahad. Ta on valmis sulle alluma!

Striptiis
Isegi kui ta on öelnud, et striptiis talle midagi suuremat ei paku, on armastatud naise erootiline tants midagi muud kui võõra naise hööritamine.

Riieta end sensuaalselt
Olgu see siis pärast seksi või siis kui te kuskile minema hakkate, kuid teil on veel piisavalt aega üheks kiireks seksiks, riieta end aeglaselt ja sensuaalselt. Võid kindel olla, et aluspesu ja sukkade jalga panekust sa kaugemale ei jõua!

Kanna tema särki
Tema särk vastu sinu paljast keha on enamike meeste jaoks ülimalt erutav kombinatsioon.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles