Imelihtne nipp, mille abil kapis korda luua

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Internetiavarustest ja perenaiste käsiraamatutest võib leida arvukalt erinevaid nippe ja ideid, kuidas kodus kappe korda seada ja riideid sorteerida. See nipp on aga nii lihtne, et väärib eraldi esiletoomist.

Lifehackeri tegijad pakuvad välja, et järgmine kord kui üritad kappi koristada, küsi endalt: «Kui ma oleksin praegu poes, kas ma ostaksin seda?»

Elu jooksul stiil ja kehakuju muutuvad, aga mõnikord on ikkagi väga raske välja visata mõnd lemmikeset, mis veel selga mahuvad (või võivad ükskord jälle mahtuda). Asjadel on kas emotsionaalne väärtus, need on kingitud või väga soodsalt kokku ostetud – alati leiab põhjuse, miks millestki kinni hoida. Aga olgem ausad, kui sa ei taha praegu sellist asja osta (ei näe sellel mõtet), siis võib see olla märk, et sul polegi seda vaja ja selle arvelt võib kappi ruumi teha.

Järgides seda nõuannet, kui palju asju Sul kappi alles jääks?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles