Jaanilaupäeva üritused muudavad liikluskorraldust

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liiklus maanteel.
Liiklus maanteel. Foto: Sille Annuk.

Seoses jaanilaupäeva erinevate üritustega üle kogu Eesti esineb mitmel pool erinevaid liikluskorralduse muudatusi.

Seoses Loksa linnas läbiviidava Harju XIV Maakaitsepäevaga on alates kella 9.30st-16.00ni liiklusele ja parkimisele suletud linna läbiv Loksa-Pärispea maantee (Tallinna tänav) alates Loksa bussijaamast kuni Papli tänavani, vahendas maanteeinfokeskus.

Operatiiv- ja kaitsejõudude paraadi ettevalmistamise ajal kella 10.30st kuni 11.30ni on häiritud liiklus Loksa-Hara maanteel (Rahu tänav) ning Liiapeksi-Loksa maanteel (Tallinna tänav) kirikuaiast bussijaamani. Linna külalistele on avatud juurdepääs parklatele läbi Rohuaia tänava (Viinistu tee).

Üritusega «Järva Maapäev» raames on täna kella 13.00st-16.00ni liiklusele suletud Järva maakonnas Ambla-Tamsalu maantee esimene kilomeeter. Ümbersõit on korraldatud Räsna-Ambla tee kaudu.

Jaanitule üritustega seonduvalt on täna kella 12.00st kuni homme kella 12.00ni piiratud kiirust 30 km/h Võru maakonnas Mõniste-Ape maanteel (km 6-7) Metsavenna talu piires. Muudetud on samuti peatumise ja parkimise korda.

Ajutine liikluskorraldus on täna kella 8.00st kuni homme kella 12.00ni kehtestatud ka seoses Viisu küla kokkutuleku ja jaaniõhtu korraldamisega Järva maakonnas Vodja-Viisu maantee teisel kilomeetril.

Mulgi-Jaani noortetriatloni  läbiviimisega on alates kella 11.00st kuni 14.30ni häiritud liiklus nii Viljandi linnas kui lähiümbruse teedel. Linnavälistel maanteelõikudel (Tartu ja Põltsamaa maanteel, Kuudeküla teel ning Vana-Võidu ringteel) on kehtestatud kiirusepiiranguks 70 km/h.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles