Eesti saab kolmanda superstaari

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti hakkab taas superstaari otsima.
Eesti hakkab taas superstaari otsima. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Sügisel TV3 ekraanile jõudva sarja "Eesti otsib superstaari" võitja selgub tänavu detsembris.

TV3 avalike suhete juhi Annely Adermanni teatel näitab nii eelmiste hooaegade võitjate kui paljude sarjas osalenute särav lauljatee, et "Eesti otsib superstaari" pole pelgalt tavaline telesari, vaid jätab olulise jälje muusikamaailma.

"Sarjas osalemine andis mulle väga palju suurepäraseid kogemusi ja stardipaku, millelt lauljana alustada oli lihtsam," märkis esimese hooaja võitja Birgit Õigemeel.

Sama kinnitas mulluse kevade parim Jana Kask.
Saadetest on lavalaudadele jõudnud veel Luisa Värk, Taavi Peterson, Raimondo Laikre, Anna-Liisa Supp, Arno Suislep jpt.

TV3 otsus superstaarisaatega juba sel sügisel jätkata sündis suuresti tänu televaatajate katkematule huvile ja positiivsele vastukajale.

"Meilt on väga palju küsitud "Superstaari" uue hooaja kohta ja et tundub, et huvi sarja vastu on suur nii vaatajate kui osaleda soovijate poolt, otsustasimegi jätkata," selgitas TV3 programmijuht Leho Verk.

Sarja osalema pürgijateni jõuab registreerimise info juba lähiajal.

"Eelmisest hooajast on möödas poolteist aastat ja kandidaatidest ei tohiks puudust olla. Eestis on sadu noori lauljaid, kellest igaüks vääriks kohta finaalis," arvas Verk.

Kolmanda hooaja saatejuhtide ja žürii koosseisu asjus käivad läbirääkimised. "Eelmise žürii ja saatejuhtidega olime väga rahul ning loodame, et vähemalt osa neist jätkab uuel hooajal," ütles Verk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles