Uus tõusev trend – nibuvälja vähendamine

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kui teemaks on rinnaoperatsioon, siis suurem osa inimesi mõtleb kas rindade suurendamise või vähendamise peale. Kuid ideaalseid rindu igatsevate naiste seas on tõusvaks trendiks saamas veel üks kosmeetiline protseduur rinnanibusid ümbritseva nibuvälja väiksemaks tegemine.

Nibuvälja vähendamise operatsioon on mõeldud naistele, kelle arvates on nende nibuväljad nibusid ümbritsevad pruunid või roosad ringid vale suuruse või kujuga, vahendab Daily Mail.

Leidub naisi, kelle arvates on nende nibuväljad liiga laiad, liiga kõrged, lopergused või ebaühtlase värviga ning seetõttu pöörduvad naised kirurgide poole.

33-aastane Londonis elav Helena ütles, et on aastaid tundnud oma nibude pärast ebakindlust ning kasutab kindlasti võimalust nibuvälju väiksemaks lõigata.

«Juba teismelisena taipasin, et mu nibud erinevad teiste omadest. Need muutusid üha suuremaks ja suuremaks ning olid tunduvalt tumedamad kui teistel,» rääkis naine.

«Ujumistunni jaoks riiete vahetamine oli kui õudusunenägu. Ma muretsesin, et kõik jõllitavad mind. Mu esimene poiss-sõber võrdles mu nibusid naljatledes küpsistega. Ta ei mõelnud küll midagi halba, aga see võrdlus jäi mulle meelde ja ma pole suutnud seda peast välja saada. Olen iga kord end ebakindlalt tundnud, kui pean mõne mehe ees end paljaks võtma.»

Helena sõnas, et korra on tema nibuvälju võrreldud ka väikeste pannkookidega. «Need on lihtsalt nii ebaproportsionaalselt laiad, see muudab mind paranoiliseks,» kurtis naine.

Lisaks kuulis Helena sõbrannalt, et viimase nibud muutusid suureks ja tumedaks raseduse ning imetamise ajal. See mõte tekitab Helenas veelgi suuremat õudu. «Nüüd, kui ma tean, et tehakse nibuväljade vähendamise operatsioone, kavatsen raha kõrvale panna ja kindlasti opile minna.»

Mõned eksperdid on aga hoiatanud, et selle operatsiooni tõttu võivad nibud hiljem vähem tundlikud olla. Plastiline kirurg dr Yannis Alexandrides sõnas, et operatsiooni järel võivad nibuväljale jääda pisikesed armid. Kuid tema kinnitusel ei tohiks näiteks imetamisega probleeme esineda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles