Lõbusat lugemist: uskumatuid romantilisi maailmarekordeid

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Armastus paneb meid imelikke asju tegema ja mõnikord on tunne, et peame tervele maailmale oma armastust tõestama.

Kui arvad, et armsama nime tätoveerimine oma kehale on päris hullumeelne, siis kuidas tundub 58 tundi järjest musitamine? Või abieluvannete uuendamine 101 korda? YourTango edastab kõige uskumatumad romantilised maailmarekordid.

Maailma pikim kallistus: 24 tundi ja 33 minutit
Ron O'Neil ja Theresa Kerr näitasid 2010. aasta juunikuus maailmale, kui väga neile meeldib kallistada. Paarike seisis puidust platvormil üksteist hoides 24 tundi ja 33 minutit. Nende eesmärgiks oli koguda raha alaealiste diabeedi fondile.

Maailma pikim suudlus: 58 tundi ja 33 minutit
Selle aasta veebruaris suutsid Ekkachai Tiranarat ja Laksana Tiranarat Taimaal suudelda koguni 58 tundi, 33 minutit ja 58 sekundit. Paarike ei tohtinud vahepeal istuda, puhata ega magada. Aga tualetipausid? Ka neid tuli teda suudeldes. Sama paar võitis selle võistluse ka 2011. aastal. Sel aastal said nad auhinnaks 3300 dollarid ja kaks teemantitega sõrmust.

Maailma suurim «armastab, ei armasta» mäng: 331 inimest
Teame kõik seda mängu, kus tuleb karikakralt õielehti ära tõmmata ning vaheldumisi «armastab», «ei armasta» lugeda. Prantsusmaalt pärit mäng küll hävitab ilusaid lilli, kuid ühtlasi viib see sind tagasi noorusaega, kui olid esimest korda armunud. 2009. aasta aprillis otsustas üks grupp inimesi - täpsemalt 331 inimest - seda mängu taaskord mängida, et teada saada, kas nende silmarõõm armastab neid või mitte.

Kõige rohkem kallistusi 24 tunni jooksul: 8709 kallistust
2011. Aastal kallistas Jonathan Sexton ühe ööpäeva jooksul ühel muusika- ja kunstifestivalil kokku 8709 inimest. Tema rekordit pole veel kellelgi õnnestunud purustada, kuigi paljud on seda üritanud.

Kõige rohkem abieluvande uuendamisi ühe paari poolt: 101 korda
Üks võimalus oma armastuse näitamiseks on abiellumine. Kuidas aga armastust tõeliselt väljendada? Abielluge 101 korda! Täpselt seda on teinud Lauren Lubeck Blair ja David E. Hough Blair. Paarike abiellus esimest korda 1984. Aastal ning viimati uuendasid nad oma abieluvannet 2011. Aastal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles