Depeche Mode annab tuleval aastal Baltikumi ainsa kontserdi Riias

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Depeche Mode
Depeche Mode Foto: promo

Kultusbänd Depeche Mode annab järgmisel aastal Baltikumis ainsa kontserdi 2. märtsil 2014 Riias Arena Rigal uue maailmaturnee «The Delta Machine Tour» raames.

Live Nation Baltics peapromootori Eva Palmi sõnul näitab üleeilse Vilniuses toimunud kontserdi 24 000 kuulajat, et Depeche Mode on endiselt Baltikumis ülipopulaarne. «Üle pooleteise tuhande muusikasõbra, kes võttis ette kaugema reisi Eestist Leetu, on väga suur number, mis ületas kõik meie ootused. Kahjuks ei satu bänd 2014. aastal Eestisse esinema, kuid usun, et ka Riiga minnakse hea meelega, sest Depeche’i uus show on seda väärt,» kommenteeris Palm.

Depeche Mode’i uude kavasse kuuluvad nii lood bändi värskelt stuudioalbumilt «Delta Machine» kui ka ansambli tuntumad lood rohkem kui 30 aastat kestnud karjäärist - sh «Personal Jesus», «Enjoy The Silence», «Never Let Me Down Again», «Walking In My Shoes», «I Feel You», «A Question Of Time», «Just Can’t Get Enough» jpt.

Täna annab Depeche Mode oma viimase suvise kontserdi Euroopas, Minskis ning seejärel siirdub bänd Ameerika turneele.

Piletid Depeche Mode’i Riia kontserdile lähevad vabamüüki neljapäeval, 1. augustil kell 10.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles