Ostuöö ajas Maxima kaupluse inimestest umbe

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärast südaööd oli Maxima kaubakeskuse parklas võimatu vaba parkimiskohta leida.
Pärast südaööd oli Maxima kaubakeskuse parklas võimatu vaba parkimiskohta leida. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Möödunud ööl oli esimese tegutsemisaasta täitumist tähistav Maxima hüpermarket avatud kella neljani hommikul. Suured soodustused meelitasid poodi nii palju rahvast, et sissepääsujärjekorras tuli pikalt oodata ning parkimiskohti nappis.


Pärnus Riia maanteel asuv Maxima hüpermarket pakkus südaööst kella neljani kõiki tööstuskaupu 40protsendilise allahindlusega. Ühtviisi hästi läksid kaubaks nii LCD-televiisorid kui tualettpaber.

Maximas viibinud Pärnu Postimehe ajakirjaniku sõnul tuli kauba eest tasumiseks seista sadadest inimestest koosnevas järjekorras kohati kuni kolmveerand tundi. Konkurentsitult kuumim kaup oli tualettpaber, millele järgnesid mähkmed, kodukeemia ja pesupulber.

Juba enne südaööd oli raskusi kaubanduskeskuse parklas parkimiskoha leidmisega, hilisemad tulijad pidid poe ukse taga pikalt ootama, et üldse sisse pääseda. Nutikamad valisid soovitud kauba välja enne keskööd ja jalutasid poes ostudega ringi kesköö saabumise ja sooduspakkumiste kehtima hakkamiseni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles